HÅRBORTTAGNING MED LASER I UPPSALA

Permanent hårborttagning

Vill du bli håtfri/ta bort oönskat hår permanent har du kommit helt rätt, med lång erfarenhet vet vi hur du får snabba resultat till bästa pris. Permanent hårborttagning med laser och SHR är det enda tidseffektiva sättet att permanent ta bort hår på stora ytor.

 

Marknadens senaste teknik i Uppsala

Den nya SHR lasern ger ett mer permanent resultat än vad någon annan laser har kunnat utföra tidigare.

 

FÖRDELAR med SHR

 

  • Lämplig för alla hudtyper
  • Hög repeterande hastighet
  • Hög effektivitet
  • Färre behandlingar ca 4-8 beh samt bättre snabbare resultat
  • Inbyggd kylsystem , smärtfritt

 

FAKTA

Oönskad hårväxt kan finnas i ansiktet på ben, armar, underarmar, bikinilinje, bröstkorg, kalvar eller baksida mm. Både män och kvinnor kan välja hårborttagning med laser helt enkelt för att det är en toppmodern metod för hårborttagning som är lämplig för stora delar av kroppen såväl som mindre. Lasrarna som används i din behandling är de mest avancerade lasrarna som fungerar på alla hudtyper.

 

Hårborttagning med laser är också till nytta för människor som tenderar att få problem med inåtväxande hår. Genom att avlägsna håret med en laser kan hårfollikeln inte längre bli smittade. Denna behandling kan betraktas som förebyggande eftersom den förhindrar framtida problem med antibiotikaresistens genom att minska behovet av antibiotika för att behandla inåtväxta hår.

 

HUR BRA ÄR SHR TEKNIKEN JÄMFÖRT MED ANDRA?

Du som har testat den vanliga hårborttagning med IPL eller diode laser vet vilken smärta man går igenom för att bli av med det oönskade håret. Med vår SHR e-light kommer du knappt känna något tack vare maskinens smarta teknologi.

 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR?

Antalet sessioner beror på vilket område och hår och hudfärg. För hårborttagning krävs flera behandlingar, eftersom behandlingen är mest effektiv när håret är i sin aktiva tillväxtfas. I hårets livscykel finns 3 faser: aktiv, vilande och övergångsfas. Håret kan behandlas effektivt med laser endast om håret är i den aktiva fasen. Därför behöver man göra flera behandlingar med 4-8 veckors mellanrum för att fånga hårsäckarna i den aktiva cykeln. Det finns även andra faktorer som kan påverka resultatet, t.ex. svårighetsgraden av området, ärftliga faktorer.

 

ÄR PERMANENT HÅRBORTTAGNING BILLIGT?

De flesta anser hårborttagning med laser att vara en betydande besparing över de kombinerade kostnaderna för rakning, vaxning och andra behandlingar … och man sparar tid och energi för att ta bort det oönskade håret ofta.

 

ATT TÄNKA PÅ INNAN:

För bästa resultat skall huden vara så blek som möjligt. Sola inte dagen innan och använd inte brun-utan-solprodukter 2 veckor innan.

Använd inte pincett, vax eller epilering minst 4 veckor innan eller mellan behandlingarna.

Du ska vara rakad med rakhyvel dagen innan eller samma dag på behandlingsområdet

 

NÄR UTFÖRS INTE BEHANDLINGEN?

Är du/Har du/Äter du något av nedanstående, så utför vi inte behandlingen:

 

  • Gravida
  • Blodsjukdomar (AIDS, HIV, hepatit, onormal blodkoagulring etc)
  • Hjärt- och kärlsjukdomar
  • Lider av ljuskänslighet eller äter mediciner som medför ljuskänslighet (tex tetracyklin, annan antibiotika, kortison, roaccutan)
Stäng meny