Meny
Fettfrysning
Fettfrysning ( Fettreducering) i Uppsala

Tänk dig resultatet av en lyckad fettsugning, fast utan kirurgiskt ingrepp, helt utan smärta och obehag, utan långvarig läkningstid, hög säkerhet ! Till skillnad från de flesta andra metoder för fettreducering och viktminskning innebär Cryolipolysis utan nålar, kirurgi, eller driftstopp!

HUR FUNGERAR DET?

En speciell vaccum-sugkopp med kylplattor placeras på den valda kroppsytan. Området kyls ner till -10 grader under ca 60 minuter. Fettceller är särskilt känsliga för kyla. Kylda fettceller kristalliserar och som ett resultat kan de inte längre fungera på sitt naturliga sätt och dör. Kroppen naturliga funktioner tar hand om de döda fettcellerna. De omgivande blodkärlen, nerver, etc är mycket mindre känsliga för kyla exponering och påverkas inte. Detta resulterar i elimineringen av fettceller utan att skada de omgivande vävnaderna.

FUNGERAR DET?

JA - Det finns många kliniska prövningar, kändis recensioner, och före och efter bilder som stöder effektiviteten av fettfrysning. Det är allmänt känt som ett av de mest effektiva icke-kirurgisk lösningar för fettreduceing, kan misnka mellan 25-55% av fettceller i en enda behandling.

Hur lång är behandlingen?

Vår teknik är bland de nyaste på marknaden, vilket minskar behandlingstider som krävs. Varje behandling är upp till 45 minuter per område, beroende på tjockleken på området, och hur snabbt du svarar på kylteknik.

Hur många behandlingar behöver jag?

1-3 behandlingar är tillräckligt för de flesta människor, för de flesta områden. Cryolipolysis har fördelen att den inte kräva en kur. Beroende på tjockleken på fettet och dina personliga mål för fettfrysning kan upprepas i samma område en andra gång, men det är inte alltid en nödvändighet. Om du väljer att ha en ytterligare minskning i samma område, måste man vänta minst 1-2 månader.

När kommer jag att se resultat?

Detta beror på individen, fetttyp, och det behandlade området. Förändringar sker under ett antal veckor, så vissa tålamod krävs - 12 veckor är den beräknade tiden för att se maximalt resultat, även om vissa av våra kunder börjar se förändringar på ca 2-3 veckor. I kliniska prövningar 12 veckor efter behandlingen.


Du kan inte behandlas med fettreducering med kyla om du har någon av följande diagnoser:
- Raynauds sjukdom
- Graviditet
- Nyopererad (1 år)
- Inopererad medicinsk enhet
- Stark känslighet mot kyla
- Ljumsbråck
- Hepatit C


» Läs mer om Fettfrysning/ Cryolipolysis och förskningsartiklar (fördjupad)

Kontakta oss

Letar du efter något?
Följ oss
Laserklinikcenter