Meny

”Skönhet sitter inne men man kan göra sitt bästa för att framhäva det”

Laserklinikcenter i Uppsala är specialiserad på estetisk hudvård och vi erbjuder olika behandlingar som förbättrar utan att förändra Ditt utseende. Samtliga behandlingar är icke invasiva, vilket innebär att Du kan återvända till dina vardagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Vi bryr oss inte om fördomarna för vi vet att estetisk behandlingar förändrar människors liv på ett positivt sätt. Och inte bara på ytan. Ett ingrepp på utsidan påverkar ofta insidan minst lika mycket.

Laserklinikcenter vänder sig till människor som av någon anledning inte trivs med sitt yttre. Många känner sig handikappade av att ständigt försöka dölja eller skyla en del av sig själva. Det kan bli väldigt begränsande i vardagen, inte minst i det sociala livet.

Det är därför vi sysslar med estetisk laser-behandlingar. För att det yttre är viktigt för det inre. Du som vänder dig till oss kan se fram emot en trygg och angenäm vistelse som inte sällan blir ett positivt avstamp mot bättre självkänsla.

Våra priser

Vi använder oss av de senaste och avancerade lasermaskiner och vi kan stolt säga att vi har bland de billigaste priserna för exakt samma behandlingar som erbjud hos andra kliniker.

Testa nu och skaffa din drömkropp med oss.

”Vi tar hand om dig med stil och värdighet!”

Letar du efter något?
Följ oss
Laserklinikcenter