Skönhet sitter inne men man kan göra sitt bästa för att framhäva det.

Vårt uppdrag är enkelt: att göra dig vacker, behandlingen ska innebära en märkbar skönhet samtidigt som du får en toppen service – en gäst i taget. 

Laserklinikcenter är specialister inom estetiskt hår, hudvård och tandblekning beläget Uppsala. Vår erfarna personal med 20000 behandlingar bakom sig kommer att utföra individuellt anpassade behandlingar med konstnärlig utformning för ett naturligt slutresultat. Vi använder en kombination av klinisk erfarenhet rätt utrustning och individuell anpassning, en förutsättning för att åstadkomma de bästa behandlingsresultaten.

Vi använder marknadens senaste, mest säkra och effektiva utrustningar från clinicalsystem som är en av skandinaviens största leverantör med många vunna priser. 

Samtliga behandlingar är utan avbrott, vilket innebär att Du kan återvända till dina vardagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.

Vi bryr oss inte om fördomar. Vi vet att estetiska behandlingar förändrar människors liv på ett positivt sätt. Och inte bara på ytan. Ett ingrepp på utsidan påverkar ofta insidan minst lika mycket.

Det är därför vi sysslar med estetisk laser-behandlingar och andra skönhetsbehandlingar.  Du som vänder dig till oss kan se fram emot en trygg vistelse som inte sällan blir ett positivt avstamp mot bättre självförtroende och självkänsla.

 

 

Hjärtligt välkommen till din skönhetsalong och laserklinik i Uppsala

Stäng meny